Windows 10 + Godman Redovisning = sant

Windows 10Du har väl inte missat att Windows 10 har sett dagens ljus och att det är gratis att uppgradera för alla som har Windows 7 eller senare.
Godman redovisning programmet fungerar precis lika bra som tidigare och du behöver inte vidtaga några särskilda åtgärder när du uppgraderar din dator till Windows 10. Väljer du däremot att skapa en ren, nyinstallation av Windows 10 måste du se till att du har en färsk säkerhetskopia av Godman redovisning.

Läs hur man skapar säkerhetskopia i Godman redovisning

När du uppgraderar ditt system för du välja om du vill behålla program och filer som redan finns på datorn eller om du vill göra en helt ny installation. Om du väljer att uppgradera och behålla filer och program behöver du inte göra något alls. Om du väljer att göra en helt ny installation måste du sedan installera Godman Redovisning igen. Du laddar du ner programmet via versionshistorik. Sedan anger du dina licensuppgifter. Slutligen återställer du från en säkerhetskopia

win10 installation, behåll filer 

Det översta allternativet gör att du inte behöver installera om några program alls på din dator. Alla program och filer lämnas orörda. Klickar du på det nedersta allternativer skapas en helt ny, ren installation av Windows 10. Det allternativet bör du kanske överväga om du upplever din dator som seg och innehåller en massa onödiga program och filer. Tänk då på att skapa en säkerhetskopia först i Godman redovisning.

win10 installation 2

 

Senast ändrad måndag, 21 december 2015 20:32
Högst upp