Serviceuppdatering till Godman Redovisning

En uppdatering till huvudversion 10.2019 har släpps. Läs mer om vad som är nytt för senaste versionen på versionshistorik.

Vad är en uppdatering?

En uppdatering kostar ingenting och är till för att rätta diverse upptäckta fel samt tillföra nya funktioner och förbättringar.

Vad är skillnaden mellan uppdatering och uppgradering?

En uppgradering innebära en helt ny huvudversion med flera nya funktioner. För att det skall vara möjligt att utveckla programmet tas en mindre kostnad (129SEK) ut för de som redan har licens och känner att de vill få tillgång till nya versionen. Läs mer om uppgradering och hur det går till. Du för enkelt över inmatad information från tidigare program till nya huvudversionen vid uppgradering. Uppgraderingar är frivilliga!

En uppdatering är gratis och installeras automatiskt. Uppdateringar innehåller korrigeringar av upptäckta fel i programmet men även mindre förbättringar och nya funktioner. INGEN inmatad information försvinner.

Nedan kommer en guide som visar hur en uppdatering  går till. 

 Guide uppdatering

När du startar Godman Redovisning kommer det efter några sekunder (om du är ansluten till internet) dyka upp en ruta som medelar att det finns en uppdatering tillgänglig.

uppdatering2019 1

Här kan du läsa om vad som är nytt i uppdateringen.

När du klickar på nästa laddas installationsfilen ner till din dator....

uppdatering2019 2

 När filen är nerladdad stängs ditt program ner och installationen startar

uppdatering2019 3

Sedan sker installationen i samma steg som du kan läsa om på programinstallation

Senast ändrad lördag, 26 januari 2019 17:25
Högst upp