Blanketter Godman redovisning

En sak som gör Godman Redovisning både unikt och väldigt användbart är att det finns många möjligheter för utskrifter och rapporter. Årsblanketter, kassabok, ekonomisk översikt och körjournaler är några exempel på rapporter du kan skriva ut. Det finns massor av olika varianter på dessa och filmen nedan visar dig hur du laddar ner och ändrar dessa utifrån dina önskemål.

Du kan sedan skriva ut eller spara som exempelvis i pdf format.

Blanketter samt exempelutskrifter finns för Godman redovisning 2017 och tidigare i gamla blankettarkivet som du hittar du här

Ladda ner blanketter

Gå till Konfiguration - Rapporter & utskrifter. Klicka där på knappen HÄMTA BLANKETTER

blankettarkivet

Filmen nedan visar hur man installerar olika blanketter i Godman redovisning. 

Läs mer ...

Visa senast bokförda belopp

Nytt för version 2020

När du skall skapa en bokföringspost (inkomst eller utgift) så föreslår programmet det belopp som du senast bokförde med valt postnamn. Du kan stänga av denna funktion via Programinställningar (bild 2) om du inte finner det användbart. Funktionen är aktiverad som standard.

Läs mer ...

Ändra programmets utseende

I Godman Redovisning kan du ändra programmets utseende. Det finns flera fördefinerade mallar att välja på. Nytt för version 2022 är att det även finns ett så kallad Darkmode att välja på.

Du gör alla ändringar under Konfiguration - Programinställningar. Bilderna nedan visar hur de olika mallarna ser ut i programmet.

Läs mer ...
Prenumerera på denna RSS-feed